Godišnji moto skup Moto kluba „WHITE ANGELS“ iz Paraćina !!!

  • Autor: Danijela Stojanović

13/02/2019

Paraćin-Povodom ovog moto skupa u centru grada Paraćina, tačnije, na platou u centru grada u ulici Kralja Petra  14. aprila 2019. godine je instalirana bina sa prikladnom svirkom benda „New Deal“ iz Bora sa početkom programa od 10 časova, u satnicu programa je uključeno i obraćanje čelnika Moto Asocijacije kao i predstavnika Agencije za bezbednost saobračaja. 

Foto: Nenad Dimovski-MK White Angels

Centralna ulica jezatvorena za saobracaj automobila i drugih vozila osim motorcikala od ranih jutarnjih časova. Na samom mestu okupljanja predvidjeno je osveženje gostiju u vidu sokova, vode i kafe. Biće i adekvatan program street fighter-a Nikole koliko prostor dozvoli.

Nakon obraćanja rukovodstva bajkeri su počeli svoj defile oko 13 časova rutom Paraćin – Ćuprija – Jagodina i povratak u Paraćin bez zadržavanja u Ćupriji i Jagodini, a ukupna kilometraža rute je 40km.

zdrava.h555_720 (600 x 140)
zdrava hrana21 ) (600 x 140)
mot2n (600 x 337)
motori1_n (600 x 337)

Nakon povratka u Paraćin  i gosti zajedno sa domaćinima odlaze u prostorije moto kluba „White Angels“ na svečani ručak i druženje gde će takodje biti organizovana i nastavljena svirka benda i biće insalirano adekvatno ozvučenje. Prostorije kluba nalaze se u mesnoj zajednici Vrapčane, u naselju Vrapčane u užem centru grada.

Beli andjeli, dobar vetar i srećan put !!!

VESTI GRADA PARAĆIN