Predavanja Srđana Graovca, Ognjena Karanovića i dr Jelene Todorović Lazić na yt kanalu Kulturnog centra Novi Sad

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor:KC NS

Predavanje istoričara msr Srđana Graovca „RAT U UKRAJINI – POSLEDICE PO EVROPU” možete pogledati 24. januara u 20.00 časova na Jutjub kanalu.

Rat u Ukrajini menja svet, i posle njega, na međunarodnojgeopolitičkoj sceni, više ništa neće biti isto. Danas smo svedoci važnog istorijskog procesa tokom koga se u krvi uspostavljaju novi međunarodni odnosi, a na zgarištu starog uzdiže se novi svetski poredak.
Koliko će taj proces biti bolan za sve nas, odnosno kakve poslediceće ostaviti po Evropu, a kakve po naš region? Sve su ovo teme o kojima će 24. januara za Jutjub kanal KCNS govoriti istoričar Srđan Graovac.

Predavanje istoričara msr Ognjena Karanovića na temu „SRPSKO-HRVATSKI ODNOSI U TITOVOJ JUGOSLAVIJI OD 1945. GODINE DO MASPOKA – FEDERIRANjE FEDERACIJEˮ 24. januara u 21.00 čas na našem Jutjub kanalu.Predavanje istoričara msr Srđana Graovca „RAT U UKRAJINI – POSLEDICE PO EVROPU” možete pogledati 24. januara u 20.00 časova na našem Jutjub kanalu.
Rat u Ukrajini menja svet, i posle njega, na međunarodnoj geopolitičkoj sceni, više ništa neće biti isto. Danas smo svedoci važnog istorijskog procesa tokom koga se u krvi uspostavljaju novi međunarodni odnosi, a na zgarištu starog uzdiže se novi svetski poredak. Koliko će taj proces biti bolan za sve nas, odnosno kakve posledice će ostaviti po Evropu, a kakve po naš region? Sve su ovo teme o kojima će 24. januara za Jutjub kanal KCNS govoriti istoričar Srđan Graovac.

Predavanje dr Jelene Todorović Lazić na temu „Crna Gora i EU – put dočlanstvaˮ možete pogledati 24. januara u 22.00 časa na našem Jutjub kanalu.
Crna Gora je jedna od država koje su kandidat za članstvo u EU. Dugo je važila za državu koja je lider u procesu evropskih integracija među ostalim državama iz regiona Zapadnog Balkana. Na tom mestu se našla prvenstveno zato što je jedina otvorila sva poglavlja za članstvo prema staroj metodologiji pristupanja EU.
Međutim, u poslednje vreme ona prolazi kroz ozbiljne političke krize koje u velikoj meri usporavaju njen evropski put.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA VESTI GRADA NOVI SAD