GREEN LOVE FESTIVAL !!!

  • Autor: Jelena Stefanović

26/11/2019

Novi Sad- Najpopularniji muzički festival u ovom gradu svakako jste EXIT, ali se pored njega održavaju neka manja muzička dešavanja koja možda i nisu toliko poznata onima koji ne žive u Novom Sadu. 

Jedan od njih upravo jeste Green Love, koji već 9 godina okuplja veliki broj svetski poznatih DJ-eva. Takođe, ova organizacija ima i svoju novogodišnju žurku pod nazivom GreenNYE.


Foto: facebook

Kod ovakvih žurki veoma je bitno imati visok nivo bezbednosti, jer se u jednom zatvorenom prostoru nalazi čak i do 3500 hiljade ljudi, a iz ove organizacije navode da se nekada taj broj premaši u zavisnosti od godišnjeg doba ili DJ-a koji nastupa.

„Specifičnost ovog festivala jeste kvalitetna produkcija, visok nivo bezbednosti i stalno unapređivanje svih faktora. Na žurke nije dozvoljeno dolaziti pod dejstvom alkohola ili narkotika.


reklama 44 (1140 x 140)
reklama 33 (1140 x 140)

Mi svim našim posetiocima savetujemo da se odalje od zvučnika kao i da u nekom vremenskom periodu naprave pauzu i odmore uši“ , navode iz organizacije Green Love.

   S obzirom na to da su ugostili mnogobrojne DJ-eve koji su poznati kako kod nas tako i u šire u svetu, iz ove organizacije posebno izdvajaju gostovanje Amelie Lens i Umeka. Takođe, neki od mnogih koji su skoro gostovali bili su Marika Rossa, Rebekah, Fatima Hajji, Marko Nastić i mnogi drugi.

VESTI GRADA NOVI SAD