Tehnička škola Despotovac vrši upis srednjoškolaca-nova škola koja ima sve savremene uslove za rad i učenje !!!

  • Autor: MEDIA PS / Tehnička škola Despotovacc

11/04/2021

Srednja Tehnička škola u Despotovcu vrši upis novih djaka, i pored zanimanja koja su tu odavno, ima i novih smerova koje možete učiti ako budete upisali baš ovu školu, i nude vam se velike mogućnosti za zaposlenje nakon završetka ove škole.

Ove godine moto upisne kampanje je -Savremena škola – savremena zanimanja.

Stavljen je naglasak na potpuno novu školu koja ima sve savremene uslove za rad i učenje, kao i na dva nova zanimanja- Elektrotehničar informacionih tehnologija i Mehaničar grejne i rashladne tehnike.

Broj telefona za više informacija je 035 611 668

Zapratite ih na Facebook strani i instagramu. <<(KLIK NA LINK)


A sledeći tekst je lajtmotiv za upis Tehničke škole u Despotovcu:

Budimo iskreni, važno je u kakvim uslovima pohađaš školu. Važno je ko su ti profesori, važno je u kakvom je stanju zgrada škole. Važno je kakve su učionice, stolice, klupe, važno je kakvu opremu škola ima. 21.vek je, važni su kabineti za informatiku, ne uči se samo word i excel, već idemo i prema veštačkoj inteligenciji. Važno je da li je škola bezbedna. Važno je da li ti je u školi prijatno i da li ideš sa osmehom i motivacijom. Tehnička škola Despotovac razume i zna koliko je učenicima sve ovo važno zato smo napravili baš takvu školu. Ako je i tebi sve ovo važno, upiši Tehničku školu Despotovac. Da važno je!

VESTI GRADA DESPOTOVAC