ŠANSA ZA DESPOTOVAC-Predsednik opštine Despotovac učestvovao na Uvodnoj konferenciji projekta razvoja lokalne infrastrukture

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

MEDIA PS

Despotovac- 23. jula- predsednik opštine Despotovac dr Zlatko Marjanović učestvovao na Uvodnoj konferenciji projekta razvoja lokalne infrastrukture i institucionalnog jačanja lokalnih samouprava u Republici Srbiji.

Foto: facebook- Opština Despotovac

Nosilac ovog Projekta je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, a Okvirni sporazum koji se odnosi na opštinu Despotovac potpisao je predsednik Skupštine opštine Despotovac Nikola Nikolić, čime je predmetni Sporazum stupio na snagu.

Po ovom sporazumu opština Despotovac će Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture dostaviti predloge projekata za finansiranje lokalne infrastrukture.

Ministarstvo bi opštini Desotovac nakon odobravanja predloga, dodelilo bespovratna sredstva u visini od 1.506.607 evra. Ovaj sporazum će značajno doprineti revitalizaciji i unapređenju opštinske infrastrukture navodi se na facebook stranici Opštine.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA DESPOTOVAC