POSLE SKORO TRI DECENIJE ponovo radi bioskop u DESPOTOVCU !!!

  • Autor: G.V.D./MEDIA PS

07/07/2020

Despotovac- Posle skoro 30 godina višenamenska sala Centra za kulturu ponovo u funkciji, urađena po najvišim svetskim standardima. 


Svečano otvaranje sale biće 16. juna povodom obeležavanje Dana opštine, kada ćete biti u prilici da prisustvujete prikazivanju prvog filma – komedije „Sluga“. Projekcija filma je u digitalnoj tehnici – besplatna je za građane, a termini projekcije su od 18, 20 i 22 časa.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, termin od 18 časova će biti predviđen za porodice sa decom i starije, od 20 časova za osobe sa pozivnicama, a od 22 časa za tinejdžere i mlađu populaciju.

Molimo da, zbog velike zainteresovanosti, svoje mesto rezervišete do ponedeljka u 12 časova na sledeći broj telefona: 065/611-04-75


Nikola Nikolić, predsednik Skupštine Opštine doktor Zlatko Marjanović i pomoćnik predsednika Opštine Goran Milojković,  svojim su zalaganjem i upornošću uspeli da konačno kulturni život vrate u opštinu Despotovac.

Ovo je veliki događaj za sve , jer je dobijena jedna od najsavremenijih sala u zemlji, koja će se osim za projekcije filmova koristiti za izvođenje predstava, koncerata i mnogih drugih sadržaja za sve generacije i biti središte svih kulturnih dešavanja u despotovačkoj opštini.

VESTI GRADA DESPOTOVAC