EVO KO ĆE VODITI OPŠTINU DESPOTOVAC NAREDNE ČETIRI GODINE

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Despotovac- Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Despotovac, održanoj u Sali Skupštine opštine, 22. januara 2024. godine, izabrano je novo rukovodstvo opštine Despotovac.

Foto: Opština Despotovac-facebook

Sednicom Skupštine opštine na kojoj su, odbornici izabrani na poslednjim izborima, verifikovali svoje mandate i položili zakletvu, je predsedavala najstarija odbornica, Boriva Stanisavljević.
Odbornici Skupštine opštine Despotovac su najpre tajnim glasanjem izabrali Nikolu Nikolića sa liste „Aleksandar Vučić – Despotovac ne sme da stane“ za predsednika Skupštine opštine Despotovac, a Mikicu Obradovića sa liste „Ivica Dačić premijer Srbije“ za zamenika predsednika Skupštine opštine Despotovac.
Gordana Jablanović, izabrana je jednoglasno za sekretara Skupštine opštine, navodi se na facebook stranici Opštine.

Na predlog predsednika Skupštine opštine, Nikole Nikolića, za predsednika opštine Despotovac je od strane odbornika izabran dr Zlatko Marjanović, koji je za svog zamenika predložio Nemanju Radovanovića.

Članove Opštinskog veća činiće Nenad Lukić, Vladan Jovanović, Milenko Nikolić, Miodrag Panić i Bojan Stanković. Velikom većinom glasova odbornici su podržali izbor dr Zlatka Marjanovića za predsednika opštine Despotovac kao i njegov tim koji će u narednom periodu voditi opštinu Despotovac.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA DESPOTOVAC