UŽIVAJTE u glasu TANJE SAVIĆ u PLATE clubu !!!

  • Autor: Ž. Prokić

13/02/2019

Tanja Savić je pevačica koja je učestvovala na prvom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ , 2004. godine i tada je osvojila 3. mesto. Od tada kreće vrtoglavo ka uspehu i danas je jedna od najtraženijih pevačica mlade generacije, koja se izdvaja, pre svega svojim glasom, a ništa manje i izgledom.

trong>Ona u godinama koje je provela na sceni ostaje verna svojoj izdavaćkoj kući i niže uspeh za uspehom, svaki CD je bolji od prethodnog, i dalje je jedna od najboljih pevačica na estradnoj sceni.

Ona može da otpeva kako tzv. dvojku, tako i pesme sa pop i rok zvukom, pa sve do hitova koje je snimila u poslednje 2,  3 godine, pesme modernog zvuka koje se slušaju u diskotekama i klubovima.

TA
taksi 1 (600 x 154)
taksi 5 (600 x 154)
taksi4 (600 x 154)

Ne propustite priliku da u prelepom ambijentu PLATE cluba uživate u glasu ove kvalitetne pevaćice koja iza sebe nema skandale i do mesta na kome je sada je dožla isključivo svojim glasom.

Uživaćete u pesmama sa početka njenje karijere i najnovijim hitovima….Zamoje dobro, Tako mlada, Zašto me u obraz ljubiš, Zlatnik, Soba zablude, Oči boje viskija…..samo su neki od hitova koje ćete sigurno pevati u glas sa njom!!!

Četvrtak, 4. april 2019. godine

PLATE CLUB 

Početak od 22 časa

ESTRADNI KUTAK PREPORUKA ZA IZLAZAK-NAJAVE I OBAVESTENJA VESTI GRADA ĆUPRIJA