U sklopu obeležavanja pedesetogodišnjice postojanja i rada Doma učenika „Srećno“organizovan je Revijalni šahovski turnir

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor: Dom učenika „Srećno“ / MEDIA PS

U sklopu obeležavanja velikog jubileja, pedesetogodišnjice postojanja i rada Doma učenika „Srećno“, 9. 3. 2023. godine organizovan je Revijalni šahovski turnir u kome su učešće uzeli predstavnici srednjoškolskih ustanova.

Foto: Dom učenika „Srećno“

Nadmetalo se ukupno 11 ekipa: iz Doma učenika srednjih škola Jagodina, Tehničke škole i Gimnazije u Ćupriji i Doma učenika „Srećno“.
Prvo mesto u muškoj konkurenciji osvojila je ekipa br. 1 iz jagodinskog Doma, drugo mesto ekipa br. 3 iz Gimnazije a treće ekipa br. 1 iz Tehničke škole.
U ženskoj konkurenciji prvo mesto pripalo je ekipi Doma učenika „Srećno“ a drugo ekipi Gimnazije.

Za organizaciju turnira bio je zadužen vaspitač Dalibor Ginić, koji već godinama uspešno vodi šahovsku sekciju koja je redovno donosila pehare sa domskih takmičenja.
Svesrdnu pomoć u organizaciji pružio je predsednik šahovskog kluba „Radnički“ iz Ćuprije, Zoran Đurđević, kao i Dalibor Rajković, vođa šahovske sekcije Gimnazije koji je bio i sudija.

Na svečanosti upriličenoj po završetku turnira, direktorka Doma Tatjana Milojević učesnicima je uručila zahvalnice a pobedničkim ekipama prigodne nagrade i najavila nova druženja.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA JAGODINA