U Ćupriji održan Teniski turnir veterana KUP SLAVIJE 2023

Ćuprijia- Uprkos lošem vremenu u Ćupriji je 1. i 2. jula održan Teniski turnir veterana KUP SLAVIJE 2023. Ovi teniski veterani pokazali su da su još u formi i da ih ni godine , a ni vremenski uslovi ne mogu sprečiti da uživaju u čarima reketa i loptice.

Ovo je drugi po veličini turnir ove vrste u Srbiji, a na ovo takmičenje u gradu na moravi prijavio se veliki broj takmičara.
Da je ovaj turnir itekako priznat, pokazuje to da su učestvovali igrači iz svih delova Srbije, kao i jedan takmičar iz Japana, što je ovom turniru dalo posebnu veličinu.

Turnir se igrao u 5 kategorija, po jačini. Prva katregorija su takmičari u najboljoj formi, dok su u petoj kategoriji najstariji takmičari.
Svi posetioci i takmičari nose sa turnira pozitivne utiske, organizacija turnira je protekla perfektno, bez i jednog problema. Iako je zbog kiše dolazilo do prekida igre, turnir je u subotu 1. jula igran do kasno uveče.
A u nedelju 2. jula, turnir je nastavljen regularno.

Najznačajnije je to što su svi učesnici i posetioci, poneli sa sobom pozitivne utiske i o turniru, i o samom gradu Ćupriji, kao i o kompleksu teniskih terena i bazena.

„Mnogi takmičari su bili u subotu na bazenima celog dana, i prezadovoljni su izgledom celog kompleksa, čistoćom i uslugom, ali i ljubaznoću zaposlenih u SC ADA.
Turnir je organizovao TK Slavija, a podržala i pomogla opština Ćuprija. Hvala svima koji su učestvovali u tome da sve protekne u najboljem redu“, izjavio je za naš portal Ilija Paunović, direktor turnira.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA