Stefan oduševio Ćupričane nesvakidašnjim nastupom

U četvrtak u Ćupriji mogao se videti nesvakidašnji dogadjaj. Naime, kada svako u svakom gradu ili selu priča samo o koroni ili sada ratu u Ukrajni, Ćupričani su bar na nekolliko sati mogli da uživaju u prelepom glasu Stefana Stojadinovića

Stefan je postavio zvučnik i svoju gitaru na trg i baš kao u američkim fimovima odmah privukao pažnju na sebe.. Ali, da ne bude da je samom pojavom to uradio, već glasom, za koji su svi koji su zastali da ga čuju kako peva, to i prokomenatrisali.
S obzirom da je tog dana bilo toplo, veliki broj Ćupričana je mogao videti ovog „uličnog svirača“ i na zadovoljstvo mnogih, obradovao ih je intepretacijom velikog broja pesama.

„Pevao sam u svim gradovima u Pomoravlju, i šire u Srbiji, ali isto tako i preko granice, a naravno nije mi prvi put da pevam u Ćupriji“, rekao je Stefan kada smo ga pitali gde je sve ovako nastupao..
Ko tog dana nije video i čuo Stefana u Ćupriji, ne zna šta je propustio, jer, ne čuje se i ne vidja se takav vokal svakog dana.

Ali se nadamo, čim malo otopli, da će Stefan ponovo obradovati Ćupričane svih starosnih dobi, jer on peva različite žanrove, i to radi maestralno..

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

Pasus1

Pasus2

Pasus3

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

Pasus1

Pasus2

Pasus3

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

Pasus1

Pasus2

Pasus3

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

MOZAIK ŽIVOTA VESTI GRADA ĆUPRIJA