J.P.Zoohigijena Ćuprija promenila način obeležavanja pasa koji su prošli sve tretmane-ušne markice zamenila ogrlicama!!!

  • Autor : Zoohigijena Ćuprija/ MEDIA PS

25/04/2020

Ćuprija-J.P.Zoohigijena  iz Ćuprije, u cilju humanijeg odnosa prema napuštenim životinjama, obaveštava sve Ćupričane da je promenila način obeležavanja pasa koji su prošli sve tretmane,(čišćenje od parazita, sterilizaciju, obeležavanje mikročipom i vakcinacija protiv besnila), i ušne markice zamenila ogrlicama koje su postavljene dovoljno labavo da ne smetaju psu a ipak dovoljno uske da ne prebace preko glave, ( u skladu sa preporukama struke).


Foto: Zoohigijena Ćuprija

„Ogrlice su uočljive i nama i Vama i molimo Vas da ih ne skididate, jer zbog daljih tretmana ( čišćenje od parazita i revakcinacije i dr.), lakše ih uočavamo i pratimo njihovo kretanje.

I još jednom molba ne skidajte ogrlice jer one ne predstavljaju bol i patnju za pse jer su meke, savitljive, neškodljive, vodootporne, i povrh svega, kao što smo i napomenuli stavljene uz preporuku struke o načinu stavljanja“, obaveštavaju iz ovog preduzeća.


Ukoliko neko želi da udomi nekog od, na ovaj način obeleženih pasa, potrebno je da se javi Zoohigijeni (ulica Cara Lazara 107, ili na telefon 0358472 089) kako bi besplatno preuzeo kompletnu dokumentaciju i preneo vlasništvo na sebe.

VESTI GRADA ĆUPRIJA