Humani gest vlasnika VAŠ TAKSI izazvao oduševljenje gradjana Ćuprije !!!

  • Autor: Ž. Prokić

24/03/2020

Ćuprija-Vlasnik taksi preduzeća VAŠ TAKSI, Željko Mitrović, u Ćupriji poznatiji kao Željko novinar, jer do pre par godina radio kao novinar na gradskoj televiziji, rešio je da za svoje Ćupričane učini nešto, u ovom teškom momentu, što bi se retko ko setio.


Željko je na svom fb profilu objavio da će, dok traje vanredno stanje, BESPLATNO voziti sve zdravstvene radnike zaposlene u Domu zdravlja i bolnici, i to ne u jednom pravcu, već i do posla, a i nazad sa posla do kuće.

On je takodje napisao da će BESPLATNO voziti i sve vredne prodavce koji rade u trgovinama sa prehrambenom robom, koji su takodje zaposleni u Ćupriji.


Ovaj gest je naišao na odobravanje velikog broja žitelja Ćuprije, s obzirom da je ukinut autobuski saobraćaj, pa mnogi od ovih vrednih i hrabrih ljudi nema drugog načina da ode na posao, bilo u bolnicu, Dom zdravlja ili prehrambenu prodavnicu.

Takodje, Željko, sa svojim sinovima, Stefanom i Nemanjom, koji voze sa njim VAŠ TAKSI, će vrlo rado biti BESPLATNO na usluzi svojim starim sugradjanima, koji ne smeju da izlaze van, te mu se slobodno mugu obratiti za vožnju u nedelju ujutru, kada mogu otići u kupovinu, u vremenu od 04 do 07 ujutru na broj telefona 061-18-400-40.

VESTI GRADA ĆUPRIJA