Ekipe JKP Ravno 2014 iz Ćuprije nastavljaju sa obeležavanjem horizontalne signalizacije

PR tekstPRAVO JE VREME DA NAUČITE ENGLESKI ILI ŠPANSKI JEZIK

Autor i foto : Saša Prokić

Ćuprija- Ekipe JKP Ravno 2014 Ćuprija nastavljaju sa obeležavanjem horizontalne signalizacije u gradu. Ove vredne momke videli smo da rade noćnu smenu ispred OŠ Vuk Karadžić.

Ekipe JKP Ravno 2014 iz Ćuprije nastavljaju sa obeležavanjem horizontalne signalizacije

Radili su na obeležavanju pešačkog prelaza ispred ove škole, i nastavili obeležavanje ka centru grada.

Kako je za naš portal rekao Boban Zlatanović, šef izvodjenja radova, ekipe JKP Ravno 2014 nastaviće sa obeležavanjem horizontalne signlizacije u Ćupriji.

Dinamika radova na obeležavanju signalizacije teći će u zavisnosti od vremenskih prilika, dodao je Zlatanović.

Poslednjih godina JKP “Ravno 2014” praktikuje da radove na obeležavanju horizontalne signalizacije izvodi u večernjim terminima, pre svega zbog manjih saobraćajnih gužvi, bezbednosti radnika i mogućnosti da obeležene površine duže budu ogradjene kako bi se boja bolje osušila, rekao je Dejan Ristić, direktor JKP Ravno 2014 Ćuprija.

Ristć je takodje dodao: „Nakon završetka radova na obeležavanju, ekipe komunalnog preduzeća će veću pažnju posvetiti kritičnim deonicama, raskrsnicama i zonama škole na našim saobraćajnicama i izvršiti montažu usporivača saobraćaja. Takodje, sve radove izvodi JKP “ Ravno 2014” sa svojim radnicima i tehničkim kapacitetima.

Ekipe JKP Ravno redovno obeležavaju pešačke prelaze, kao i svi ostale delove horizontalne signalizacije u gradu na Velikoj Moravi.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA