EDUKATIVNI CENTAR KUĆA BUKA U ĆUPRIJI (VIDEO)

KUĆA BUKA-ko smo mi? Edukativni centar Kuća Buka je mesto koje je svakako nedostajalo Ćupriji.

Čuvaonica dece na sat, kreativne radionice, časovi srpskog i matematike za osnovce svih razreda i boravak osnovaca do 4. razreda pre ili posle skole. Čuvaonica je potpuno nova ponuda koja podrazumeva čuvanje dece onoliko i onda kada je vama neophodno.

Velika prednost Kuće Buka je prilagodljivo radno vreme, što znači da su usluge ovog Edukativnog centra vama na raspolaganju kad god vam zatrebaju. Vreme koje vaše dete provede kod njih je ispunjeno kvalitetnim sadržajem čiji je smisao ne samo da zabavi dete, već i da ga edukuje.

Kreativne radionice su aktivnosti za decu uzrasta od 4 do 6 i od 7 do 11 godina.. Namenjene su razvijanju motoričkih sposobnosti dece ali i razvoju njihove mašte. Najbitniji segment ovih radionica je razvoj sposobnosti kod deteta da se fokusira na rad i rešavanje zadataka. Povećanje i održavanje koncentracije u dovoljno dugom periodu kako bi postigao uspeh. Zadaci koji se koriste kako bi se rečeno postiglo namenski su osmišljeni i prezentovani deci. Kreativne radionice traju 90 minuta, odnosno dva školska časa.

 Boravak dece od 1. do 4. razreda pre ili posle škole podrazumeva brojne zanimljive aktivnosti ali i rad domaćih zadataka kao i onih nastavnih jedinica koje konkretnom detetu predstavljaju problem. Vodi se računa i o periodičnim testovima koje deca rade tokom školske godine na času pa se shodno potrebama rade i zadaci kako bi dete postiglo bolji uspeh u školi. Smisao boravka osnovaca u centru Kuća Buka je da djak sve svoje zadatke, vežbanje i učenje uradi upravo tokom tog vremena pod stručnim nadzorom, a da vreme provedeno kući bude slobodno vreme bez školskih obaveza i tako se rasterete roditelji obaveza nadzora deteta kada je učenje u pitanju.

Za sve učenike od 1. do 8. razreda postoji mogućnost časova iz srpskog jezika i matematike, kao i pripreme iz tih predmeta za osmake za polaganje završnog ispita na kraju osmog razreda.

 Edukativni centar Kuća Buka je zaista mesto gde je, po više nego povoljnim cenama, moguće dobiti čitav niz, roditeljima i deci, vrlo korisnih usluga.

Svi roditelji koji svoju decu prijave za produženi boravak do kraja avgusta imaće popust od 10 % do kraja godine, u periodu od septembra do decembra.

Kuća Buka se nalazi u Ćupriji, Banatska ulica broj 3, telefon 066 88 55 895. Pozovite ih, svakako će imati rešenje koje će vam odgovarati u potpunosti.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

BIZNIS REČ VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA