Ćuprija će i u 2021. godini biti učesnik manifestacije “Srbija u ritmu Evrope”!!!

06/11/2020

Ćuprija- Ćuprija će i u 2021. godini biti učesnik manifestacije “Srbija u ritmu Evrope” – preliminarno je dogovoreno na sastanku na kome su, između ostalih, učestvovali predsednik opštine Ćuprija Jovica Antić, zamenik predsednika opštine Vladimir Vasiljević i čelnici organizacije “Srbija u ritmu Evrope” Igor Karadarević i David Makević.


Foto: TV Pomoravlje

Kako je rečeno na sastanku, Ćuprija će naredne godine da poveća broj izvođača u svom timu za festival “Srbija u ritmu Evrope”, a takođe je najavljeno da će ćuprijske institucije kulture nadalje imati veću ulogu u pripremama za takmičenje, čije bi finale trebalo da se održi septembra 2021, prenosi portal TV Pomoravlje..


Zamenik predsednika opštine Vladimir Vasiljević ovom prilikom izneo je sugestiju da Ćuprija iduće godine, zbog istorijskih veza, predstavlja Češku Republiku. 

Obe strane na sastanku su iskazale zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom, složivši se kako su, posebno u psolednjih nekoliko godina, stvorena neraskidiva prijateljstva između Ćupričana i ljudi iz organizacije najvećeg muzičko-scenskog takmičenja za mlade na ovim prostorima.

VESTI GRADA ĆUPRIJA