Ćuprija-26. juna iznenadno nevreme pogodilo grad Moravi

Ćuprija – Posle 17 časova iznenadno nevreme stuštilo se na Ćupriju, Prvo je sve počelo izuzetno snažnim vetrom praćenim grmljavinom, munjama i jakom kišom.

Ubrzo nakon što je počelo nevreme, nestala je struja u naselju Slavija.
Snažna oluja lomila je grane po delovima grada, bacajući ih svuda, čak i na ulicu, i pri tom je dolazilo do kolapsa u saobraćaju. Ali, ono što je bitno, je da su dežurne ekipe JKP „Ravno 2014“, u rekordno kratkom vremenu izašle na teren i počele da rade na otklanjanju polomljenog granja sa ulica
.

Takodje, bio je brz odziv Elektrodistribucije Ćuprija, za par sati su otklonjeni kvarovi na elektromreži u delu naselja Slavija.
Pretpostavlja se da su kvar izazvale pokidane grane koje su pale na kablove za struju i telefon kod škole „Vuk Karadžić“..

Kada je oluja praćena jakom kišom prestala, gradjani Ćuprije mogli su da raščiste manje grane koje su pale ispred kuća.

Možda je najveći kolaps izazvala lomljava granja u delu oko Doma zdravlja, jer su tokom oluje ogromne grane pale na ulicu, ali srećom, nije bilo oštećenja na automobilima, kućama i stanovima u blizini.

Jedino je u Moravskom parku polomljeno više grana, a i na parkingu pored parka pala je jedna grana, prelomljena, na kombi radnje koja se nalazi u blizini Moravskog parka, ali se nadamo da nije veća materijalna šteta.

Više fotografija pogledajte na našoj facebook stranici-KLIK OVDE

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA