„BU-KI“-NEŠTO NOVO U ĆUPRIJI-NAJUKUSNIJI GYROS I WAFL U GRADU

Ćuprija-Od utorka, 1. avgusta, u Ćupriji je počeo sa radom „BU-KI“, IN mesto u gradu, gde možete kupiti preukusan Gyros, čijim ukusom su svi oduševljeni, može se naći u mega obliku, ali ima i Gyros Bu-Ki za decu, a tu su i nezaobilazni waffli, u više varijanti, interesantnog izgleda i savršenog ukusa.

Foto: M.N.

Naravno, gde je dobra i kvalitetna klopa, tu je naravno i piće, te uz Gyros možete popiti i sok, možda uz slatki Bubble waffle popiti kiselu, ili, pak, po vrelini, popiti čaj, jer, kažu, lakše se podnese vrućina…

Ispred „BU-KI“-ja možete sesti i odmoriti se u letnjoj bašti, usput pojesti neki Gyros ili wafl, osvežiti se limenkom soka i uživati u hladu…

Ako ste iz Ćuprije, OBAVEZNO MORATE DA PROBATE nešto iz „BU-KI“ GYROS & WAFFLE ponude!
„BU-KI“ se nalazi na glavnom putu izmedju Paraćina i Jagodine, u ulici Kneza Miloša 37 u Ćupriji, u blizini Sokolskog doma, te posle treninga možete svratiti u BU-KI na uvek svež gyros.

Radno vreme lokala je svakog radnog dana od 8 ujutru pa sve do ponoći, osim nedelje, kada je slobodan dan.

I još nešto, što će obradovati sve, ako želite klopu iz „BU-KI“-ja, možete poručiti na broj telefona 061 60 65 700 i samo da dodjete posle odredjenog vremena po narudžbinu.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

BIZNIS REČ VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA