Mladi plesači čačanskog PK Luna poneli su tri odličja sa prvenstva Vojvodine!!!

  • Autor, foto: Ljubica Sokić

07/10/2018

[views]

ČAČAK – Mladi plesači čačanskog PK Luna poneli su tri odličja sa prvenstva Vojvodine održanom proteklog vikenda na Petrovaradinu.

trong>Prvo mesto je pripalo Stefanu Stančiču i Lukić Jani, drugo Vuku Boroviću i Mariji Bilbiji, a treću poziciju su zauzeli Nikola Čutović i Milica Šipetić u konkurenciji čak 18 plesnih klubova u kategoriji mlađi omladinci – D.

Oni su se nadmetali na podijumu sa protivnicima iz Beograda, Novog Sada, Lazarevca, Sombora, Kragujevca.

Međutim, po svemu sudeći, sudije u sastavu – Slađana Ivanišević, Jasna Mićić, Sandra Paunovski, Tatjana Mladenović, Branislava Radovanović, Jovana Klajić i Antal Gece nisu imale dilemu kada je ocenjivanje ovih divnih mladih ljudi u pitanju.

Marija Bilbija i Vuk Borović, koji su, kao i njihove „kolege“ iz Lune, ali  protivnici prisutnima prikazali svoje umeće u rumbi, sambi, tangu, ča ča ča i drugim igrama kažu da su se divno proveli u Novom Sadu.

„Bilo je prelepo igrati u velikoj hali, pred brojnom publikom. Ova medalja sija zlatnim sjajem, jer su nijanse odlučivale o prvom mestu. Mi smo ponosni i na Stefana, Janu, Milicu i Nikolu koji su, kao i mi, prisutnima prikazali odlične igre. Recimo, jedan beogradski klub je imao čak dvanaest parova u našoj kategoriji, ali nisu uspeli da uzmu nijednu medalju. To, naravno, ne znači da nisu bili dobri prilikom nastupa, ali predstavnici našeg kluba su, zaista, i ovog puta briljiirali na takmičenju“, kažu za naš sajt „srebrni“ Marija Bilbija i Vuk Borović.

Inače, organizatori takmičenja su bili PK VOJVODINA DENS i PSS, vođa turnira, Jasminka Ivanišević, a glavni sudija Dragan Rančev iz Beograda.

VESTI GRADA ČAČAK