Teška povreda glave fudbalera Fk Šumadinca!!!

 

  • Autor: Dragoslav Spasić

02/11/2017

U nedeljnoj utakmici koja je odigrana između Borca iz Pajsijevića  i Fk Šumadinca iz Natalinaca u okviru Okružne Šumadijske Lige na samom kraju utakmice u 90 min. igrač sa brojem 3  ILIĆ STEFAN  je ispred delegata SAVIĆ RADE , glavnog sudije MIJATOVIĆ STEFAN i prvog pomoćnika ŠUNDIĆ IVAN ( svi iz Aranđelovca) I klupe sa trenerima i rezervnim igračima NAMERNO , bez ikakve potrebe udario laktom u slepoočnicu igrača gostiju Aleksandra Spasića .

siline udarca je došlo do loma jagodične kosti tri santimetra ispod oka i ostalo je udubljenje veličine šljive . Povređeni igrač je hitno prebačen u KBC KRAGUJEVAC gde čeka operaciju . Sudija daje žuti karton a po sudiskim pravilima za namerni udarac u predelu vrata i glave se MORA  pokazati crveni karton .Delegat u protokolu utakmice za ovaj brutalan start a i za prethodno nokautiranog još jednog igrača je napisao ponašanje igrača fer i korektno a o povređenom igraču koji je napustio teren ni reči .

U zvaničnom izveštaju delegata Savić Rada iz Venčana stoji da je sve bilo fer i korektno a da se se dva igrača gostiju samopovredili.Rukovostvo a i niko ostali iz kluba domaćina se nije oglasio sa nikakvim komentarom.Verovatno zbog toga što su ovakve pojave na njihovom terenu normalne sobzirom izuzetka prvog kola , oni su sve utakmice na svom terenu dobili a sve kao gosti izgibili .Koje će korake preduzeti KUS , Direktor Lige ,Komesar za delegiranje , disciplinski sudija i ostali koji bi mogli da reaguju i spreče da se ovakvi zločini ne ponove ? Fk Šumadinac iz Natalinaca najavio istupanje iz lige.

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT VESTI GRADA TOPOLA