Srpska liga, grupa Istok – Paraćincima i Jagodincima po bod

PR tekstVELINGTON ČIZME – ŠARENI IZBOR ZA SIVE KIŠNE DANE

Autor: Nebojša Garašević

U preostale četiri utakmice Srpske lige, grupa Istok postignuti su sledeći rezultati:

U Popovcu kod Niša domaća „Budućnost“ je igrala nerešno sa „Radničkim“ iz Svilajnca 2:2, nerešeno je bilo i u Paraćinu kod Srpske fabrike stakla, gde je domaći SFS „Borac“ igrao sa „Dinamo Jug“ iz Vranja 1:1, dok su u Vlasotincu domaća „Vlasina“ i GFK „Jagodina“ iz Jagodine igrali bez golova 0:0, a u Pirotu „Radnički“ savladao OFK „Brzi brod“ iz Brzog broda kod Niša sa 3:1.

Što se tiče plasmana pomoravskih klubova na tabeli, paraćinsko „Jedinstvo“ je na drugom mestu sa 7 bodova, „Morava 1918“ iz Ćuprije je na petom mestu sa 5 bodova, na 10 mestu je GFK „Jagodina“ iz Jagodine sa 3 boda, dok svilajnački „Radnički“ i SFS „Borac“ iz Paraćina dele 11. i 12. mesto sa po 2 boda.

U 4. kolu Pomoravski klubovi imaju sledeći raspored:
„Jedinstvo“ iz Paraćina gostuje u Prahovu kod Dunava, a u Jagodini u derbiju kola GFK „Jagodina“ dočekuje „Radnički“ iz Pirota. Obe utakmice se igraju u subotu 31. avgusta od 16,30 časova.

U nedelju, 1. septembra od 11 časova u Svilajncu na Bojači domaći „Radnički“ dočekuje u komšijskom derbiju ekipu „SFS Borca“ iz Paraćina, dok u 16,30 časova u Vranju se sastaju zahuktali „Dinamo Jug“ i „Morava 1918“ iz Ćuprije.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA JAGODINA VESTI GRADA PARAĆIN VESTI GRADA SVILAJNAC