SENZACIJA -Ribnica pala u grotlu Topole!

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola- U 9. kolu Superlige u odbojci „Karadjordje“ iz Topole dočekao je ekipu „Ribnice“ iz Kraljeva koje je bila u neverovatnom nizu od 5 pobeda i došla je kao trećeplasirana ekipa Superlige u Topolu po nove bodove.

Foto OK Karadjordje

Ali, ipak za protivnike su pre svega imali sjajne igrače topolskog kluba, a onda i neverovatne navijače koji su bodrili ekipu tokom celog meča.

Voždovi su dobro igrali prvi set, koji su rešili u svoju korist tesno, a u drugom setu nastala je totalna dominacija gostiju gde su pokazali zašto se nalaze u vrhu tabele, ali Voždovi nisu pali kao što je većina očekivala, nakon toga ušlo se u peti, odlučujući set, gde su Voždovi, nošeni sjajnom atmosferom, stigli do veoma veoma bitne pobede i još jednom pokazali da u Topoli retko ko nosi sve bodove.

„Karadjordje“ do kraja jesenjeg dela očekuje jako težak raspored.
Sledeće kolo gostuju prošlogodišnjem finalsti olay-offa, subotičkom „Spartaku“. Nakon toga u Topolu dolazi evropska ekipa sa severa Srbije, koja igra grupnu fazu Lige Šampiona, ekipa „Vojvodine“, i tu se očekuje pravi spektakl, uz sjajne navijače Voždovi mogu do čuda, a nakon toga, u zadnjem kolu dolazi beogradska Crvena Zvezda. Može se reći da je decembar u Topoli za navijače pravi praznični, i to će biti dodatni motiv Voždovima da obraduju svoje navijače sa još nekom pobedom.

Gledalaca na utakmici bilo je oko pet stotina a rezultat meča izmedju Karađorđa i Ribnice je 3:2 (25:23-13:25-25:20-20:25-15:13).

Ekipama iz Topole i Kraljeva je ovo istorijska sezona u Superligi Srbije.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA KRALJEVO VESTI GRADA TOPOLA