Remi u derbiju kola, sudije kroje rezultate na pojedinim mečevima

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola- U 19. kolu Opštinske lige Topola, veliki derbi izmedju „Budućnosti“ iz Blaznave i „Junkovca“ završen je sa 1:1.

Srbija će, najverovatnije, vizu za kontinentalni šampionat morati da traži preko baraža Lige nacija

Foto: ilustracija

Meč je bio izuzetno dobar, obe ekipe su išle jako na pobedu, gosti su vodili do 90. minuta, kada je Bojan Šević sa nekih 20-tak metara od gola izveo slobodan udarac. Plasirao je loptu sa spoljne strane živog zida, što je bilo neodbranjivo za golmana Jelisijevića.

Još jedna ekipa iz vrha tabele ubedljivo je slavila i održala korak za viši rang. Naime, „Šumadinac“ iz Šuma je na domaćem terenu slavio sa 6:0 protiv „Radoja Domanovića“ iz Ovsišta, meč je obeležio Milan Simić sa čak 5 pogodaka..

Krćevac je dočekao ekipu Maskara. Duži niz godina ovo važi za jedan derbi, meč su sjajno počele obe ekipe, uz dosta pas igre se stizalo do šansi na obe strane, sve do 45. minuta, kada su domaći skrivili penal, koji je golman odbranio i uhvatio loptu na gol liniji, prema skoro svim prisutnima, medjutim pomoćni sudija je pokazao na centar..

Drugo poluvreme posebna režija sudjenja glavnog sudije koji je sudio kako je hteo, gde je u jednom trenutnu rekao „da ga boli uvo“ i psovao na terenu… Pritom je rekao: „Morao sam da dodjem jer ne bi mogli da igrate, nema ko da vam sudi“. Tako sramotno ponašanje sudije, naravno će proci nekažnjeno, ali to je ono što se sve više dešava na terenima širom Srbije..

Jarmenovci su nastavili dobre igre u prolećnom delu sezone i ubedljivo slavili na svom terenu protiv ekipe „Proletera“ iz Svetlića sa 4:0.

„Budućnost MI“ iz Donje Trnave više nego ubedljivo, možda i malo iznenadjujuće visoko, slavila je protiv „ZT Goroviča“..

U nastavku se očekuje veoma zanimljiva borba za prvo mesto, gde su tri ekipe potpuno ujednačene, a to su ekipe: Budućnost (B), Šumadinac (Š) i Junkovac.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA