PRAVO mesto za odmor i relaksaciju-Bazeni Slavija u Ćupriji!!!

  • Autor: media-ps.rs/Ž.P.

13/08/2018

[views]

Ćuprija-Polako ide avgust, a zbog ovih jedva čekanih dana , sunca i njegove toplote, najbolje mesto za vaš odmor su gradski bazeni u Ćupriji.

trong>Na ovim bazenima uvek imate vrhunsku uslugu, pun bar sa dosta hladnog pića, pomfrita, grickalica, i ljubazno osoblje da vas usluži sa osmehom, tu je muzika raznih DJ-eva. 

Ovog vikenda gostovala je grupa Taboo, koji su doprineli odličnom raspoloženju svih posetilaca i kupača, koji su želeli da se te večeri rashlade posle toplog dana u čistoj vodi bazena.

Ova grupa je pevala hitove novijeg datuma, ali i dobre stare evergrin hitove koji su nastali još u staroj Jugi, od grupa koje su tada počinjale, a sada su već grupe sa dugogodišnjim decenijskim iskustvom i bazenom se orila pesma  i iza ponoći.

TAXI S3 (600 x 155)
doberman 124) (600 x 150)

Takođe, proteklog vikenda, u subotu, u popodnevnim satima, na bazenu su bili Saša i Marija Dimitrijević, vlasnici RELAX GYM-a, i oni su tada zajedno sa svim posetiocima koji su to želeli, izvodili vežbe, tj. aerobik U VODI.

Ovakva vrsta aerobika na bazenu je održana po prvi put, bila je probna, ali, s obzirom da je ovaj  trening izazvao veliki odjek, kako nam je rekla Marija Dimitrijević, sigurno je da će ovo biti ponovljeno, ako ne u toku nedelje, onda već sledećeg vikenda, i čak još nekoliko puta do kraja kupališne sezone, a sve u dogovoru sa Sportskim savezom Ćuprije i Bazenima Slavija.

Ono što je zanimljivo da će noćno kupanje biti i večeras, a kako se omladina odazvala u ogromnom broju, pa ima čak posetilaca i iz drugih mesta, sigurno je da će ova noćna kupanja biti organizovana veoma često, kao i aerobik, jer ono što je dobro , ne treba menjati, već podržati.

 I ZATO, MALO SLOBODNOG VREMENA, KUPAĆI, KREMA ZA SUNČANJE, NEKO DRAG, I PRAVAC BAZENI NA SLAVIJI !!!

SPORT VESTI GRADA ĆUPRIJA