Osam medalja u Topoli

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

MEDIA PS

Karate reprezentacija, Srpske Karate Unije učestvovala je na šampionatu Balkana koji je 9. juna održan u Probištipu u Severnoj Makedoniji.

Foto: facebook-Opština Topola

Ono što je bitno i što će gradjanje Topole učiniti ponosnim je da je u okviru naše reprezentacije učestvovalo devet članova Karate kluba “Karađorđe”. Oni su varoši podno Oplenca doneli osam medalja – dve zlatne, tri srebrne i tri bronzane. U disciplini kate kadetkinje ekipno su u sastavu Sofronijević, Kuzmić i Dimitrijević uzele srebro.

Takodje je u pojedinačnoj konkurenciji Isidora Stojadinović je prva, a Nevena Tufegdžić i Natalija Sofronijević bile su druge, dok je Nikolina Kuzmić osvojila treće mesto.  Bronzanu medalju u katama osvojio je senior Boris Rajković, a u borbama zlato u kategoriji kadetkinje +55kg osvojila je Teodora Dimitrijević dok je Andrijana Pavlović uzela bronzu.

Reprezentativni trener i trener KK “Karađorđe”, Ranko Šolić,  nije skrivao zadovoljstvo postignutim rezultatima. Šolić je izrazio  zahvalnost Opštini Topola i Veterinarskoj stanici Belosavci doo Natalinci na pruženoj pomoći i podršci u organizaciji priprema i odlaska reprezentacije na takmičenje.

FB-Opština Topola

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA TOPOLA