Odbojkaški klub „Karađorđe“ iz Topole organizuje otvoreni trening i draft za dečake iz cele Srbije

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: MEDIA PS

Odbojkaški klub „Karađorđe“ organizuje otvoreni trening i draft za dečake iz cele Srbije koji žele da unaprede svoju igru, žele da budu odbojkaši i postanu član Superligaškog kluba „Karađorđe“ i proverenog sistema koji stvara takmičare.

IDEJA-Otvoreni trening je namenjen dečacima iz cele Srbije, od 7. razreda do II godine srednje škole, koji već treniraju odbojku i traže mesto za svoj dalji razvoj.

SISTEM-Najtalentovaniji dečaci koji pokažu potencijal na ovom otvorenom treningu, postaće članovi ovog kluba, a mi ćemo im u dogovoru sa roditeljima obezbediti pomoć oko školovanja, stan i hranu za boravak u Topoli. Najtalentovaniji momci dobiće priliku i da potpišu ugovor sa našim klubom.

DRAFT-Sam otvoreni trening je prilika da pokažu svoje znanje, prednosti i mane na kojima ćemo raditi ubuduće. Na treningu će sparingovati sa našim pionirskim i kadetskim ekipama, učesnicima Državnog prvenstva Srbije, pod budnim okom našeg trenerskog stafa i u društvu naših prvotimaca. 

PRIJAVA: Za učešće na draftu se možete prijaviti na Instagram ili Fejsbuk profilu, a sve informacije možete dobiti i kod koordinatora mlađih kategorija Nikole 060/0374608. U prijavi pošaljete vaše osnovne podatke – gde trenirate, koliko dugo, visinu, poziciju i kontakt podatke. Svi igrači koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

Trening će biti održan 31. maja u Topoli!

Učešće na draftu je besplatno. Članovi kluba, od pionira do juniora, ne plaćaju za treninge i opremu, naprotiv, sve što im je potrebno za trening i utakmice dobijaju od kluba. Želja organizatora je borba za srpsku odbojku, i želja da se talentovanoj deci pruža priliku da uče i da napreduju.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA