Ništa od plasmana u polufinale za Miomira Kecmanovića u Indijan Velsu

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor: sportske.net

Naš teniser nije uspeo da napravi još jedan podvig. Ništa od plasmana u polufinale za Miomira Kecmanovića u Indijan Velsu.

Posle sjajnih igara i pobeda nad Čilićem, De Zandšulpom i Beretinijem, 22-godišnji Srbin je večeras zaustavljen u četvrtfinalu, gde je poražen od Amerikanca Tejlora Frica sa 2:1, po setovima 7:6 /7:5/, 3:6 i 6:1.

Dva sata je trajala njihova borba. Prvi set je bio potpuno ravnopravan, i jedan i drugi su osvajali gemove na svoj servis, ali na početku taj-brejka Fric je poveo sa 4:0, što Kecmanović nije uspeo da nadoknadi.

Brejkova nije bilo ni u drugom setu, sve do osmog gema, kada je Kecmanović uspeo da povede sa 5:3, a u narednom gemu na svoj servis je iskoristio treću set loptu za 6:3.

Činilo se da je naš teniser u naletu, da bi mogao do preokreta, ali je u trećem setu posustao, ostao je bez energije, što je Amerikanac umeo da iskoristi i do kraja prepustio Kecmanoviću još samo jedan gem, prenosi portal sportske.net.

Bez obzira na ovaj poraz, Kecmanović može da bude veoma zadovoljan učinkom na Indijan Velsu, a plasman u četvrtfinale doneće mu skok od 13 mesta na ATP listi i sa 61. preći će na 48. poziciju na ovoj listi.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT