MESTO GDE ĆETE BAR NA SAT VREMENA ZABORAVITI NA SVE PROBLEME – BILIJAR KLUB “TESLA” !!!

  • Autor: MEDIA PS / Saša Prokić

05/10/2020

Nešto novo u Ćupriji, u naselju Slavija. To je mesto gde ćete bar na sat ili dva zaboraviti na sve probleme i opustiti se u prijatnoj društvenoj igri, a  uz to ćete moći da poštujete propisanu distancu.


Da, dobro ste pročitali, sve se ovo može u BILIJAR KLUBU “TESLA”, koji je nedavno otvoren u naselju Slavija u Ćupriji.

Profesionlni stolovi, prijatna atmosfera, ljubazno osoblje i miran ambijent, daleko od gradske buke i gužve,  samo su razlog više da svakodnevno napravite sebi oduška i sa prijteljem odigrate jedno, dve partije bilijara, naravno, uz to popijete piće, i povrh svega toga, zbog veličine prostora i tipa igre, imate distancu koju nadležni preporučuju.


Ako do sada niste posetili ovaj bilijar klub, onda je sada pravo vreme da to i uradite, a  ako ste već bili, sigurni smo da se slažete sa nama i da ćete se rado vraćati sa društvom na neku partiju bilijara.

Bilijar klub TESLA je radnim  danima otvoren od 8 časova ujutru do 23 časova uveče, dok subotom počinju sa radom od 9 ujutru, a nedeljom sat kasnije, od 10, pa uveče do 23 časa.

bilijar klub Tesla
bilijar klub Tesla1

Za one koji žive u Ćupriji ne treba objašnjavati gde se nalazi BILIJAR KLUB “TESLA”, jer mnogi znaju, ali za ostale prolaznike i stanovnike komšijskih gradova, reći ćemo da se ovaj klub nalazi samo jedan kilometar od centra grada, na putu za Paraćin, i kao što smo napomenuli, u naselju Slavija.

Zato, mesto gde ćete se opustiti i zaboraviti na sve probleme je BILIJAR KLUB  “TESLA”

SPORT VESTI GRADA ĆUPRIJA