Jagodinke spremne za treći trofej KUPA SRBIJE !!!

  • Izvor, foto: ZORK Jagodina

24/09/2020

JAGODINA- Rukometašice Jagodine spremno dočekuju finalni turnir Kupa Srbije, koji će biti održan u Zrenjaninu ovog vikenda 26. i 27. septembra.


Prvu utakmicu Jagodinke igraju u subotu u 12 sati sa ekipom iz Aranđelovca, ukoliko pobede nastupiće u nedelju u 14:30 sati u finalu, najverovatnije igraće sa Naisom koja se sastaje u polufinalu sa Borankama. Jagodinke su dva puta osvajale taj trofej i ovo je prilika da tri najbolje ekipe u Srbiji u međusobnim duelima pokažu koja je bila najbolja u sezoni 2019/2020, jer je prvenstvo prekinuto i nije proglašen šampion.

– Drago mi je da se, posle dužeg vremena, vraćamo u normalu. Finalni turnir Kupa Srbije 2019/2020 je prebačan za početak nove sezone zbog pandemije korone. Za nas je takmičenje izuzetno bitno, želimo da osvojimo kup. Međutim, fokusirani smo na polufinalu utakmicu i to je naša prva zvanična utakmica posle marta. Reč o našem starom sportskom rivalu iz Aranđelovca sa kojim vodimo teške i kvalitetne utakmice. Radili smo i spremali za tu utakmicu, želimo da pobedimo u polufinalu, dalje od toga za sada ne razmišljamo, rekao šef stručnog štaba Dragan Markov
-Finalni turnir Kupa Srbije je za nas kruna prošle sezone u kojoj smo dominirale. To je prilika da još jednom potvrdimo ono što smo radili na pripremama i očekujemo da damo sve od sebe. Verujem u  svoju ekipu i da smo spremni za pobedu nad Bekamentom i da u nedelju igramo u finalu. Neke devojke su napustile klub, neke su došle. Sve naše misli su vezane za finalni turnir. Bilo bi odlično da osvojimo Kup Srbijei tako počne novu sezonu, kazala je kapiten Jelena Gojković.

Finalnu utakmicu Kupa Srbije RTS će direktno prenositi u nedelju u 14:30 sati.

SPORT VESTI GRADA VESTI GRADA ARANDJELOVAC VESTI GRADA JAGODINA