Izabrani najbolji sportisti opštine Paraćin !!!

  • Izvor: Opština Paraćin

13/02/2019

Paraćin-Komisija za izbor najboljeg sportiste godine i najboljih sportskih klubova, koju su činili članovi Upravnog odbora Sportskog saveza opštine Paraćin i sportski novinari, računajući i glas građana prilikom javnog glasanja, putem interneta doneli su odluku o izboru najboljeg sportiste.

trong> Nagrade za najuspešnije najmlađe sportiste u 2018. godini pripale su Urošu Miloviću, iz kategorije školski sport i Anji Popović, članici Streljačkog kluba „SFS Borac“.

U konkurenciji mladih sportista nagrađeni su Ilija Lekić, iz Plivačkog kluba „Viking“ i Milena Vujčić, članica Omladinskog šahovskog kluba „Paraćin“, dok je u kategoriji seniora nagradu dobio Aleksandar Godić, iz Aero kluba „Naša krila“.

Za najbolju mladu ekipu nagrađene su juniorke Gimnazije, za najbolju seniorsku ekipu u muškoj konkurenciji Aero klub „Naša Krila“, u ženskoj OKK „Paraćin“.

zdrava.h555_720 (600 x 140)
zdrava hrana21 ) (600 x 140)

Priznanje će biti dodeljeno i najboljem sportskom radniku, a to je ovog puta Dragan Zdravković, trener Streljačkog kluba „SFS Borac“.

Priznanje za doprinos razvoju paraćinskog sporta pripalo je Ljubiši Naumoviću, iz Aero kluba „Naša krila“, dok je najbolji sportista u kategoriji veterana je Slavoljub Janković, iz Fudbalskog saveza opštine Paraćin.

Priznanja će biti dodeljena i paraćinskim parasportistima, a na svečanoj dodeli biće obeleženi i jubileji, odnosno 70 godina fudbalskih klubova „Radnik“, iz Davidovca i „Radnički“, iz Tekije.

SPORT VESTI GRADA PARAĆIN