Fudbalerke Sloge 036 nadigrale domaću ekipu Šapčanki !!!

  • Autor, foto : Ljubica Sokić

13/05/2019

ŠABAC/KRALJEVO – Fudbalerke Sloge 036 bile su uspešnije na gostovanju u Šapcu i nadigrale domaću ekipu rezultatom dva prema nula u okviru Razvojne lige Srbije.

trong>Golove za Kraljevčanke postigle su Mina Čingelić u 43. i Kristina Petrašinović u 15. minutu susreta.

Devojčice Sloge su od  samog starta  krenule agresivno i napadale prtivnički gol, pa su nakon dva uzastopna poraza uspele da zabeleže veoma važnu pobedu. Smogle su snagu da na „vrućem“ terenu u Šapcu dođu do pozitivnog rezultata i vrate se na pobednički kolosek.

Kristina Petrašinović kaže da su ona i njene saigračice vrlo lepo otvorile utakmicu i ispoštovale dogovor iz svlačionice.

„To je dobrinelo ranom pogotku u prvom delu susreta, pa smo nakon vođstva relaksiranije i sa manje pritiska nastavile da igramo dobro“, ocenila je ona.


Zadovoljstvo što je „zapečatila“ pobedu u 43. minutu nije krila ni Mina Čingleić.

„Smatram da smo pružile veoma dobru partiju. Protivnice su odlična ekipa, ali smo pokazali da timskim duhom i nesebičnom igrom možemo da pobedimo svakog rivala“, istakla je ona.

Šef struke Kraljevčanki, Darko Đukić navodi da su njegove igračice dobro igrale.

„Naravno, uvek može bolje, ali radimo na tome. Siguran sam da ćemo iz kola u kolo biti uigraniji, a samim tim ne bi trebalo da izostanu ni rezultati“, kaže strateg Sloge 036.

SPORT