DUŠAN VIDOJEVIĆ, TRENER PETLIĆA SINĐELIĆA – ZA PAR GODINA ĆEMO DOMINIRATI U BEOGRADU !!!

  • Autor: M.F. /MEDIA PS

22/02/2021

Trener Dušan Vidojević je trener najmlađe takmičarske selekcije u FK Sinđelić. Iskusni internacionalac je počeo igračku karijeru u superligašu Radu, gde je prošao sve selekcije. 

Proveo je 15 godina sa Građevinarima, a debitovao je i za prvi tim. Put ga je vodio u Grčku, igrao je za Janjinu, Kerkiru i Panahaiki. Takođe je igrao i za Jedinstvo iz Uba, Brašov u Rumuniji, ali i za Voždovac, Banat, Beograd sa Karaburme i za Slogu iz Kraljeva. Trenerskim poslom se već dugo bavi, vodio je Beograd sa Karaburme, Rad, a i u Sinđi mu je drugi mandat.


Prošlo je godinu dana sa generacijom 2008: „Kada sam preuzeo ekipu, nedostajalo je dosta rada, ali se pojavilo dosta prostora za napredovanje. Sada u ovom trenutku je ekipa na još boljem nivou i raduje što postoji još dosta prostora za napredovanjem.“ „Uz dopunsku selekciju za par godina ćemo biti konkurentna ekipa u najjačim ligama.“ Gde vidi Sinđelić za dve godine: „FK Sinđelić će postati jedan od rasadnika talenata i mladih fudbalera. Uskoro ćemo imati najmodernije uslove u regionu. Veštačka trava nove generacije, reflektori će privući veliki broj dece, a iz kvantiteta ćemo lakše napraviti kvalitet.“

SPORT