DOVEZI svoj bajk da bi se vozio sa nama putem kojim idu najbolji- 4. BICIKLIJADA 2018. Ćuprija!!!

  • Autor: media-ps.rs/Sportski savez Ćuprije

04/08/2018

[views]

Ćuprija- Sada već tradicionalna, 4. po redu, Biciklijada održava se u Ćupriji, ovaj put u nedelju 5. avgusta.

trong>Ova zanimljiva i nadasve zdrava trka biciklama je inače deo manifestacije u okviru sportskog leta. Sve što je potrebno za dobar provod su puna pluća, povoljan vetar, dobra vožnja, zabava i druženje.

Okupljanje je u 10 časova na trgu i kreće se biciklama ka selu Krušaru. Tamo se pravi pauza kod crkve Sv.Ilije na mestu gde je i Spomen kosturnica iz I.svetskog rata, jedna od 5 takvih u Srbiji.

Nakon toga se ide ka krušarskim vinogradima na brdu Kapetanove njive odakle se pruža fantastičan pogled na Moravu i grad. Nakon obilaska Krušara svi se vraćaju za Ćupriju.
Ukupna ruta je oko 22km.

FISEK VARVARIN9 (760 x 140)
FISEK VARVARIN8 (760 x 140)

Ove godine su sponzori trke Stroke Association Serbia „Moždani udar“,  organizacija koja se bavi borbom i sprečanjem moždanog udara, i da sve bude slatko, tu je Ravanica , sa Bonžitom, da da snagu takmičarima, kao i Biciklistički savez Srbije, Turistička organizacija Ćuprije, i opština Ćuprija, kao i medijski sponzori, TV Pomoravlje, i naš portal Media Pero Srbije.Po povratku je takmičenje u poligonu spretnosti koji uvek pravi dobru uvertiru za Bike coctail na kraju.
Ćuprija Vas zove !!!

SPORT VESTI GRADA ĆUPRIJA