Derbi između ŽFK Sloge i Radničkog za fudbalke sladokusce !!!

  • Autor: Ljubica Sokić

28/09/2018

KRALJEVO – Juniorke ženskog fudbalskog kluba Sloga 036 odigraće sutra utakmicu protiv ekipe Radničkog iz Kragujevca na terenu Hajduka u Jarčujaku sa početkom u jedanaest časova okviru RLS, rečeno je danas na konferenciji za novinare.

trong>Trener ŽFK SLoga, Dejan Đilas, kaže da njegov tim očekuje neizvestan susret jer su proitivnice veoma dobre i uigrane.

„Ovo će zaista biti pravi derbi. Kragujevčanke su veoma talentovane, poseduju timski duh, vezni red im je odličan, tako da i ovoga puta moramo dati dve od sebe da upišemo nova tri boda“, kazao je šef struke Kraljevčanki.

Prema njegovim rečima, ekipa Sloge je naporno trenirala i radila u prethodnih sedam dana, a veliki optimizam uliva činjenica da se igra na domaćem terenu.

„Zato pozivam sve ljubitelje sporta, ženskog fudbala i roditelje naše dece da dođu sutra na stadion Hajduka, jer nam je neophodna njihova podrška i biće nam dvanaesti igrač na terenu“, poručio je Đilas.

Odbrambena igračica Kraljevčanki, koja je postigla gol u prethodnom kolu na veoma teškom gostovanju u Velikoj Plani, Akeksandra Aleksandrić podseća da su sa Kragujevčankama u prošloj sezoni odigralie nerešeno i na svom terenu, i na gostovanju.

„Ovaj derbi protiv teških protivnica biće dodatni motiv za dobru igru mog tima. Ukoliko budemo kompletne, jer neke saigračice imaju lakših problema sa povredama, nadam se da ćemo konačno ostvariti pobedu nad jakim rivalkama“, istakla je ona.

Inače, obe ekipe u dosadadašnjem toku prvenstva imaju maksimalan učinak. Sloga je treća, Radnički drugi, dok prvu poziciju na tabeli, zbog gol razlike, zauzima tim Savac iz Šapca.

SPORT SRBIJA GRADOVI