Barsa ovog leta vredno radi na novim pojačanjima !!!

27/06/2019

Hoće li odustati od prvih želja?

Barsa je ovog leta samo razmenila golmane sa Valensijom, stigao je Neto, put „Mestalje“ je otišao Silesen.

U klub su stigli i Frenki de Jong i Brazila Emerson, ali su oni kaparisani još u januaru, a uprava katalonskog kluba vredno radi na novim pojačanjima.

Kao dve glavne mete su se izdvojili Antoan Grizman i Nejmar, koji želi da se vrati na „Kamp Nou“.

Francuz je, čini se, na pragu kluba, dok je vraćanje Nejmara u Kataloniju daleko teža misija.

Sada su se pojavile nove informacije, koje govore da bi Barselona mogla da odustane makar od jednog od ovih transfera, ako ne i od oba.

Naime, Barselona je zainteresovana za napadača milanskog Intera Lautara Martineza!

 

Mladi Argentinac je eksplodirao na Kopa Amerika, najbolji je strelac „Gaučosa“ od kako je Skaloni selektor, sa pet golova, a Mesi je u superlativima pričao o svom zemljaku

On je izjavio da ga Lautaro podseća na Luisa Suareza, pa je jasno zašto bi Barsa želela bivšeg igrača Rasinga u svojim redovima.

Mediji sa Apenina prenose i da je uprava prvaka Španije spremila i ponudu za Martineza, navodno su spremni da plate njegovu otpusnu klauzulu od 112 miliona evra!

Jasno, ukoliko u ovome ima istine, Barsa bi morala da digne ruke od Grizmana ili Nejmara, a Inter bi zaradio ogroman novac.

Doveli su ga iz Argentine za samo 14 miliona evra, transferu bi se obradovao i Lautarov bivši klub Rasing, koji ima dogovor sa „Neroazurima“ da od narednog transfera dobiju 10%. Tako bi dobili 11,2 miliona evra, što je skoro količina za koju su ga prodali ekipi iz Milana.

Videćemo da li će Barsa usrećiti Inter i Rasing, ekipa sa „Meace“ bi pomenuti novac iskoristila da dovede veliku želju Antonija Kontea, Romelua Lukakua iz Mančester junajteda.

SPORT