PR tekst– KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti
![](https://media-ps.rs/wp-content/uploads/2024/05/ESTRADNIKUTAK.NET-BANER.gif)
Izvor: BAKINA KUHINJA
Potrebno je: 1 glavica kiselog kupusa, 250 gr suvih rebara, 300 g mlevenog mesa, 1 veća glavica crnog luka, 1 glavica belog luka, lovorov list, biber u zrnu, slatka mlevena i tucana ljuta paprika, po želji, kašika masti ili 50 ml ulja.
![](https://media-ps.rs/wp-content/uploads/2022/03/SARMA-700-x-525.jpg)
Priprema:
Luk iseći sitno pa propržiti i dodati mleveno meso. Izdinstati. Dodati malo soli, papriku jednu i drugu. Belu luk očistiti i iseći krupnije po dužini. Kupus iseći na krupne kocke. Pola poredjati u dublji lonac ili ekspres lonac.
Preko kupusa rasporediti prženo mleveno meso, lovorov list, pola belog luka i pola suvih rebara. Prekriti ostatkom kupusa. Dodati rebra, beli luk i lovorov list kao i biber u zrnu po želji.
![](https://media-ps.rs/wp-content/uploads/2023/11/SNEZA-UZUNOVIC-I-GRESKA-02.gif)
Još malo ubaciti mlevenu i tucanu ljutu papriku. Po želji dodati malo masti.nSipati vodu do visine kupusa, pokriti i krčkati 1,5 sat na tihoj vatri. Uz to ispeći jednu lep proju. Prijatno!
PRIJATELJ TEKSTA
![](https://media-ps.rs/wp-content/uploads/2024/05/SELO-ONLINE.BANER_.gif)
![](https://media-ps.rs/wp-content/uploads/2021/06/Solarni-paneli-ugradnja-Petar-Nikolic..jpg)
![](https://media-ps.rs/wp-content/uploads/2021/10/500-RSD-NOVO-baneri-crveni-1140x140-1-1024x126.jpg)