STEFAN I AMNESIA BAND-NIŠ

STEFAN I AMNESIA BAND postoji od 2016 god. Iako mlad bend, veoma su brzo skrenuli pažnju na sebe i kao bend postaju veom popularni na javnim nastupima..


STEFAN I AMNESIA BAND  je bend koji prati sva dešavanja na muzičkoj sceni, takodje  bend na svojim nastupima svira  sve od stare narodne muzike,  pa do novokomponovanih hitova koji su sada itekako traženi,  ali isto tako na nastupima ovog benda može se čuti da pored pomenute muzike isto tako dobro sviraju  pop i rok strane i domaće hitove.

Stefan i Amnesia band-4
Stefan i Amnesia band-3
stefan i amnesia band 123 (500 x 500)
stefan i amnesia band345 (500 x 500)

Okosnica ovog benda  je  Mitić Stefan koji je i inicijator nastanka benda  i neko ko uporno i marljivo radi da bend postane još bolji i još uspešniji,  ali isto tako i neko o kome će se tek čitati i pisati.

 

Članovi benda:

Mitić Stefan – vokal

Vanja Kostić – vokal

Dalibor Milošević – Dača – Klavijatura

Nemanja Lazarević Nexa – gitara

ZA SVE INFORMACIJE I SARANJU POZOVITE: 064/464-00-63 STEFAN

https://www.youtube.com/watch?v=fFtbDUZz4nk&feature=youtu.behttps://www.youtube.com/watch?v=ehiZiZnbID0&feature=youtu.be

Sam početak ovog benda sačinjavali su Stefan Miitić i Dalibor Milošević Dača, ali  želeli su više i bolje, pa su sada u bendu još dva člana koji čine jednu odličnu celinu STEFAN I AMNESIA BEND.

Bend je  veoma posvećen poslu kojim se bave i što je najbitnije, uvek rade na svom usavršavanju.

NAJNOVIJE VESTI-STEFAN I AMNESIA BAND NIŠ-PRESS

ZA SVE INFORMACIJE I SARANJU POZOVITE: 064/464-00-63 STEFAN

Stefan i Amnesia bend je iz Niša i sam bend je dokaz da južno od Beograda postojii bend koji vrtoglavo radi na sebi i koji će itekako uzdrmati našu muzičku scenu

06/09/2019

Pratite nas na društvenim mrežama facebookinstagram a da nas  vidite i čujete tu je naš  youtube kanal


Facebook


Instagram


Youtube

NOTE SRCA