DRAGAN(74) IZ ČAČKA IMA NEOBIČAN HOBI-PRAVI VESELU MAŠINU VERNU ORIGINALU

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokić

Dragan Aleksandrić iz Čačka po svom neobičnom hobiju postao je prepoznatljiv. Dragan pravi, kako on kaže, “veselu mašinu vernu originalu”. Oni koji žive na selu, ili oni koji vole da popiju po neku čašicu, znaju o čemu se radi.

Foto: Privatna Arhiva-D.Aleksandrić

Da vas ne bismo više držali u neizveznosti, Dragan pravi male kazane za rakiju, koji su verni originalu u razmeri 1 prema 10. Koliko je ovaj suvenur veran originalu, ova mala vesela spravica, kada vidite fotografiju, ostaviće vas bez teksta. Kako je za naš portal rekla Mira, Draganova supruga, do sada je napravio desetak komada, koje je poklonio svojim najbližim prijateljima.

“Kao mlad, moj ujak je imao kazan, pa sam mu ja povremeno pomagao da peče rakiju i od tada je nastala ljubav prema ovoj veseloj mašini. I ta mi je slika ostala u glavi, po kojoj sam i napravio ovaj suvenir, mali kazan. Ovaj moj hobi je nastao iz ideje da svoje penzionerske (74 godine) dane popunim da bi mi vreme lepo i zanimljivo proteklo”, rekao je Dragan Aleksandrić za naš portal.

 “Osnovna vizija mog hobija je da napravim neku suvenir koji niko ne radi, ali isključivo radim iz hobija za sebe i prijatelje”, dodao je vredni majstor Dragan.

Ali, da je ovaj mali kazan privukao veliku pažnju, govori i to, da  kada su njihovi prijatelji pokazali svojim prijateljima, i oni su poželeli da ovu malu veselu mašinu imaju kod sebe kao ukras.

Foto: Privatna Arhiva-D.Aleksandrić

Jedno je neosporno, Dragan je napravio neverovatno dobar minijaturni kazan, koji je toliko veran originalu, jedino što iz njega ne može da poteče rakija, ali, može biti zanimljiv poklon nekom ko vam je veoma drag..

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

MOZAIK ŽIVOTA ZANIMLJIVOSTI