Završni akord sezone 2022/2023 sa premijernim predstavljenjem novih kompozicija!

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor: KCNS

Koncert  u izvedbi gradskog kamernog orkestra Kamerata Novi Sad, koji će se održati 22. decembra sa početkom u 20 časova, zvanično će zatvoriti koncertnu sezonu u Gradskoj koncertnoj dvorani za 2023. godinu. 

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstiksa, po promotivnoj ceni od 800 dinara, dok studente obezbeđen popust.

Na programu je Bramsov Violinski koncert u izvođenju renomiranog violiniste Roberta Lakatoša, ali i nova ostvarenja srpskih kompozitorki: premijera komopozicije Binary dance Smiljane Vlajić, u kojem se zvučno „proispituje” naša budućnost razapeta između stvarnog i virtualnog sveta i evropska premijera Missa Supratext Aleksandre Vrebalov, upravo nagrađene prestižnom Grawemeyer nagradom, u kojem se spojem različitih tradicija i stilova slavi „jedinstvena vrednost svih stvari”!

U programu takođe učestvuje i hor „Slavenski” Muzičke škole „Josip Slavenski” iz Novog Sada, ženski ansambl Novosadskog kamernog hora i dirigenti Ljiljana Stojmenović i Božidar Crnjanski.

Ulaznice po ceni od 800 dinara (400 dinara za studente u centralnoj biletarnici u Pariskom magazinu), možete kupiti putem sajta Gigstixa https://new.gigstix.com/event/kamerata-novi-sad-22-decembar-2023/ ,u Pariskom magazinu, kao i drugim prodajnim mestima Gigstix-a.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

KULTURA SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA NOVI SAD