U Paraćinu odložene sve kulturne manifestacije zbog korona virusa !!!

  • Autor: MEDIA PS

20/07/2020

Paraćin-Prethodnih godina u kontinuitetu organizovane kulturne i zabavne manifestacije tokim leta u Paraćinu, sada će izostati zbog epidemiološke situacije.


Foto: printscreen video opština Paraćin

Turistička organizacija Opštine Paraćin ranijih godina imala je prilike da organizuje veliki broj manifestacija, kako u samom gradu, tako i u seoskim mesnim zajednicama.

„Medjutim, ove godine, zbog pandemije korona virusa, jednostavno moramo da pratimo instrukcije kriznog štaba, tako da ćemo manifestacije kao što su mto skup, koncert u Izvoru koji smo ranijih godina organizovali, jednostavno odložiti, i ove godine se neće održati“, izjavio je Aljoša Vučković, direktor TO Paraćin.


Gligorijević je dodao da su i pod znakom pitanja manifestacije koje bi trebalo da se održe već u septembru, Krstovdanske svečanosti koje se održavaju povodom dana opštine, zatim Etno festival, Dečji karneval, Džez veče i veliki koncert povodom dana opštine.

Turistička organizacija u medjuvremenu aktivno radi na pripremi novih promo materijala, a sve turističke sadržaje nudi na jedan inovativan način- reklamiranjem preko televizije, radija, ali i putem fejsbuka i instagrama, gde takodje možete pratiti njihov rad.

KULTURA VESTI GRADA PARAĆIN