JUST OUT Festival Manasija 2020 biće održan ONLINE !!!

  • Izvor: jUST OUT/ MEDIA PS

18/08/2020

Festival će ove godine biti održan u ONLINE formatu.


Iako je trebalo da se održi tradicionalno okupljanje ove godine, festival će ipak biti realizovan u skladu sa okolnostima i sa trenutnim epidemiološkim merama.
Obzirom da se bave promovisanjem viteških vrednosti i da su se svih ovih godina pa tako i ovih poslednjih pripremnih meseci bave društveno odgovornim i humanitarnim akcijama, ostaju na tom kursu kako bi sačuvali i učesnike i publiku mogućih rizika i na taj način se sačuvali za buduće susrete.

Bez obzira na odustvo fizičkog susreta, učesnici će za Vas pripremiti mnoštvo kvalitetnih foto i video sadržaja kako bi na aktuelan i atraktivan način ostali u kontaktu sa Vama.


Kroz foto i video sesije kroz više „filmskih“ setova na različitim lokacijama pripremiće za Vas priloge o srednjovekovnim sadržajima koje će Vam prikazivati kroz društvene mreže ( facebook i instagram) i sajt justout.rs
Live stream pojedinih sekvenci kao i sav ostali materijal (radionice,borbe, eduktivna izlaganja..) možete tokom festivala 28.-30. avgusta u svom obimu ispratiti na fejsbuk stranici festivala.

KULTURA VESTI GRADA DESPOTOVAC