Filmovi MOJE NEVEROVATNO LETO SA TES i PAKLENE ULICE 9 u Gornjem Milanovcu !!!

  • Izvor: Kulturni centar Gornji Milanovac

04/06/2021

G. Milanovac-Bioskop Kulturni centar Gornji Milanovac i Kulturni centar Gornji Milanovac pozivaju vas da gledate najnovije filmove na repertoaru za petak u Gornjem Milanovcu.

Film: MOJE NEVEROVATNO LETO SA TES

Radnja filma prati desetogodišnjeg Sema koji sa porodicom odlazi na odmor na ostrvo. Međutim, njegovi planovi o zabavi i avanturi padaju u vodu kada njegov stariji brat padne i slomi nogu.
Od tog trenutka, Sem na ostrvu započinje sopstveni „trening samoće“ tokom kojeg luta ostrvom po nekoliko sati dnevno. Tokom istraživanja ostrva sreće lokalnu devojčicu Tes koja mu saopštava genijalni plan o pronalaženju svog biološkog oca. U bajkovitoj zemlji peščanih dina, tamnoplavih obala tirkiznog mora i usamljenih koliba razbacanih po ostrvu, Sem i Tes zajedno provode uzbudljivo i neverovatno leto! 

Petak, 11. jun 2021. u 15:15VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
Cena ulaznice 200 dinara

Pretpremijerno: PAKLENE ULICE 9

Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti.
Dom Toreto vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob.
PAKLENE ULICE 9 režira Džastin Lin, koji je režirao i treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svetski blokbaster. Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada.U filmu glume Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris “Ludakris” Bridžiz, Džordana Bruster, Natali Emanuel i Sung Kang, zajedno sa Kurom Raselom i dobitnicama Oskara Helen Miren i Šarliz Teron. Takođe pojavljuje se i superstar, dobitnica Gremi nagrade, Kardi B, kao novi lik franšize Lejsa, žena koja ima veze sa Domovom prošlošću i Regeton senzacija Ozuna. Film “PAKLENE ULICE 9” je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dve decenije i koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom sveta.Originalni naslov:F9 – Fast & Furious
Država/Godina:USA/2020
Žanr:akcija, avantura, triler
Glumci:Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirren, Lucas Black, Michelle Rodriguez
Režiser:Justin Lin
Distributer:Taramount film Petak, 11. jun 2021. u 19:30
Ponedeljak, 14. jun 2021. u 19:30VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA
Cena ulaznice 250 dinara

KULTURA SRBIJA GRADOVI