Uhapšeni zbog razbojništava u Novom Sadu!!!

  • Hronika Srbije

18/06/2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su B. H. (1969) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo u pokušaju.


trong>Sumnja se da je, u jednom ugostiteljskom objektu, pokušao da otme pazar konobarici, hvatajući je za ruku i vrat, u trenutku kada je izvadila novac da bi mu vratila kusur.

Osumnjičeni je pobegao automobilom, ali ga je policija, ubrzo, pronašla i uhapsila.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.


Uhvaćeni posle krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sad uhapsili su A. Č. (1970) iz Novog Sada i državljanina Bosne i Hercegovine M. J. (1955), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo krađa.

Sumnja se da je A. Č. na autobuskom stajalištu, ukrao novčanik sa novcem i dokumentima iz torbe Novosađanke koja je ulazila u gradski autobus, a zatim ga je, kako se sumnja, dodao M. J.

Neposredno zatim, policija ih je uhapsila, a ukradeni novčanik vraćen je vlasnici.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Obaveštenje

U petak, 19. juna 2020. godine, sa početkom u 19,00 časova, na stadionu „Karađorđe“, odigraće se prvenstvena fudbalska utakmica između ekipa „Vojvodine“ iz Novog Sada i „Partizana“ iz Beograda.

U skladu sa članom 52. Zakona o policiji, Policijska uprava u Novom Sadu snimaće i fotografisati učesnike ovog sportskog događaja.

HRONIKA VESTI GRADA NOVI SAD