Tokom vaskršnjih praznika saobraćajna policija kontrolisala vozače u Despotovcu, Ćupriji, Paraćinu, Jagodini-evo kako je bilo…

Hronika Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini su, tokom vaskršnjih praznika, iz saobraćaja isključili šestoro vozača, troje koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i trojicu zbog nasilničke vožnje.

Jagodinska saobraćajna policija zaustavila je dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je automobilom upravljao pod dejstvom kokaina i kanabisa, tridesetosmogodišnjeg vozača „volva“ i dvadesetsedmogodišnjeg vozača „bmv“ koji su vozili sa 2,61 i 2,06 promila alkohola u organizmu, kao i tridesetpetogodišnjeg vozača „pežoa“ pod dejstvom kanabisa i sa 1,36 promila alkohola u organizmu.

U Paraćinu iz saobraćaja je isključena dvadesetpetogodišnjakinja koja je, vozeći „ford“ pod dejstvom kanabisa i neprilagođenom brzinom, udarila u parkirano vozilo policije, a u ovoj nezgodi niko nije povređen.

Dvadesetdvogodišnji vozač „audija“ zatečen je u Despotovcu kako automobilom upravlja sa 2,47 promila alkohola u organizmu.

Svim vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

HRONIKA VESTI GRADA DESPOTOVAC VESTI GRADA JAGODINA VESTI GRADA PARAĆIN