Raspisan konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO)

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor: Hronika Srbije

Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je raspisalo konkurs za upis 1.100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO), za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove za upis, mogu se prijaviti do 11. avgusta, u policijskim stanicama po mestu prebivališta.

Od 1.100 polaznika Centra za policijsku obuku, 550 će se stručno osposobljavati za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 300 saobraćajni policajac i 250 na radnom mestu granični policajac.

Kandidati za polaznike se prilikom prijave na konkurs izjašnjavaju za koje od ponuđenih radnih mesta žele da prođu stručno osposobljavanje.

Uslovi konkursa mogu se naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku www.copo.edu.rs .

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

HRONIKA SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ARANDJELOVAC VESTI GRADA BEOGRAD VESTI GRADA ČAČAK VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA DESPOTOVAC VESTI GRADA JAGODINA VESTI GRADA KRALJEVO VESTI GRADA NOVA VAROŠ VESTI GRADA NOVI SAD VESTI GRADA PARAĆIN VESTI GRADA ŠABAC VESTI GRADA SURDULICA VESTI GRADA SVILAJNAC VESTI GRADA TOPOLA