Povodom Dana MUP-a Republike Srbije u Kragujevcu je uprilicen prijem za pripadnike Policijske uprave i Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu !!!

  • MUP Srbije

21/06/2019

Povodom Dana Ministarstva unutrasnjih poslova Republike Srbije, Slave ministarstva i Dana policije, u Sumadijskom upravnom okrugu u Kragujevcu uprilicen je prijem za pripadnike Policijske uprave i Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu.

Načelnik Sumadijskog upravnog okruga Biljana Ilić Stošić tim povodom je nagradila zaposlene koji su se, u proteklom periodu, istakli ostvarenim rezultatima.

Ručni satovi uručeni su kriminlističkom policajcu Odeljenja kriminalisticke policije Zoranu Barlovu, policajcu Policijske ispostave za dežurstvo i intervencije Miloljubu Milikiću, kriminalističkom policajcu PS Arandjelovac Darku Saviću, kao i pripadnicima Uprave za vanredne situacije Zoranu Kočoviću, Milanu Stankoviću i Miloju Gazdiću.


Načelnik Šumadijskog upravnog okruga nagradjenima se zahvalila što brinu o miru i bezbednosti gradjana, istakavši da treba da se ponose ostvarenim rezultatima.

HRONIKA