Zagrli me i oprosti i Nadeža Biljić

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Saša Prokić

O njoj ne treba mnogo pisati, jer o njoj govori isključivo njen glas. Nadežda Biljić je neko čije su glasovne mogućnosti nesagledive i svako ko je jednom čuo kako peva, ostao je bez teksta..

Foto: Toma Panić

Ona je neko ko može sve da otpeva, a u njenim pesmama i coverima oseća se prava energija i emocija. Na svakom nastupu daje 100 posto sebe , a publika, nošena njenim glasom, ostaje u transu i peva sa njom satima.

Da se uverite da je sve ovo istina što smo napisali, predlažemo vam da odmah čujete njen najnoviji singl PAHULJA (da čujete singl KLIK OVDE), kao i covere Neka ti je i Zagrli me i oprosti, pa sami procenite o kakvom je vokalu reč.
Ali sve navedeno ima još veću čar , jer coveri su snimani uživo u režiji njenog supruga Tome Panića, dok je na singlu Pahulja izvršni producent bio takodje Toma i njihova Longo s music produkcija.

Nadežda i suprug Toma zajednički trasiraju njen estradni put, jer danas u vreme hiperprodukcije jedino se može opstati kvalitetom i dobrom pesmom.
Ako do sada niste zapratili njen youtube kanal, onda to odmah sada uradite, a tu će vas uvek sačekati velika muzička iznenadjenja..
Zato odmah i sada na ZAGRLI ME I OPROSTI na youtube kanalu Nadežde Biljić, a da vam skratimo put do covera-klik OVDE

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK