U subotu se održava humanitarni live za pomoć Gavrilu Đurđević !!!

  • Autor: Dragana Marinković

06/04/2021

Narednog vikenda, tačnije u subotu 10. aprila od 19 do 22 sata biće održan humanitarni live za pomoć Gavrilu Đurđević iz Kragujevca, bebi od šest meseci koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1, i za čije lečenje u inostranstvu je potrebno 2,5 miliona evra.Humanitarni live će voditi Alex Princeza. Da podsetimo, Alex je devojka raskošnog glasa iz Topole koja je snimila singl „Tajni okov“.

Live će se održati na facebook grupi „Ozbiljne licitacije i live prodaja“ klik OVDE. Kao što smo naveli na početku teksta ceo prihod od humanitarnog live ide za lečenje malog Gavrila. Do ove ideje je došlo tako što su  Alex i drugarice Gavrilove mame Aleksandre skupile odeću.  Garderoba koja će se naći u live prodaji pripada Alex i ovim devojkama. Osim polovnih ima i novih stvari. 

Alex  petnaest godina radi sa butikom pa ima puno iskustva sa prodajom, a u poslednje vreme i sa live prodajom koja je sve više zastupljena.

Alex se zahvaljuje grupi „Ozbiljne licitacije i live prodaja“, jer su adminke ove grupe live poklonile kao svoj doprinos svemu. Takođe, poziva sve devojke i žene da se priključe grupi, da učestvuju, gledaju ili kupe nešto. Potrebno je samo poslati zahtev za ulazak u gore navedenu grupu.


Kada bude realizovana prodaja sve će biti fotografisano i prikazano javno.Naše malo nekome znači puno. Možete Gavrilu pomoći i slanjem SMS poruke sa tekstom 973 na 3030 ili uplatom novčanih sredstava na račune sa fotografije iznad.

ESTRADNI KUTAK