U ONLINE POSETI PEVAČU MILOŠU RADOVANOVIĆU !!!

  • Autor: Saša Prokić

27/12/2020

Uskoro će Nova godina, pa smo rešili da odemo u online posetu još jednom pevaču sa naše estradne scene.


Foto: izmedju dva snimanja

Ovog puta smo bili u poseti Milošu Radovanoviću, ali zbog obaveza snimanja novogodišnjeg programa, Miloša sada nismo mogli naći u njegovom stanu.

Ali nam je ipak izašao u susret i izmedju snimanja novogodišnjih emisija  odgovorio na neka pitanja na koja možda niste o njemu znali.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Ali nam je obećao da ćemo u sledećoj online poseti biti kod njega u stanu, gde ćemo upoznatu njegovu najverniju podršku u životu-njegovu porodicu.

Jedan je od retkih pevača koji je pevao na Marakani, iza sebe ima samo hitove, a sada radi muziku kako za sebe, tako i za kolege.

Iako je svestan svoje muzičke veličine, Miloš je ostao prizeman, prirodan i spontan, ili kako bi žargonski rekli, „dečko iz komšiluka.“

 A to se vidi u tome jer je i pored svih novogodišnih obaveza koje estradne zvede imaju, pogotovo kada je snimanje novogodišnjeg programa, Miloš je na naš poziv odmah odgovorio i rekao da će nam izaći u susret.

KLIK NA YOUTUBE ILI NASLOV TEKSTA NA SNIMKU


A kako smo od Miloša ekskluzivno saznali, učestvuje na snimanju novogodišnjeg programa gde će biti snimljen deo posvećen pokojnom Džeju, a gde će takodje biti velike zvezde poput Ace Pejovića,Samo Bob, Stefan Andjelković i drugi, ali nećemo vam više otkrivati da bismo vas više zaintigirali.

ESTRADNI KUTAK