SUPER TATA-Miloš našao prelep način da upotpuni vreme u doba korone !!!

  • Autor: Saša Prokić

24/03/2020

U borbi sa nevidljivim neprijateljem, u ovom slučaju korona virusom, i od kada je na snazi vanredno stanje i policijski čas, svako se dovija da mu vreme prodje što lepše i bolje, pa je tako i Miloš Radovanović našao prelep način da svoje vreme provede na najlepši mogući način.


Foto : privatna arhiva Miloš Radovanović

Jedan od najtraženijih pevača sa našeg estradnog neba, Miloš Radovanović, našao je način da upotpuni vreme i da mu svaki dan bude zanimljiv,..

Naime, vreme provodi kao i većina, u kućnoj atmosferi sa porodicom, a sobzirom da Miloš ima dve ćerkice, od kojih je jedna veoma mala.

Ovog puta njegovu pažnju usmerila je na sebe starija ćerkica Jana, što se i na snimku vidi, a Miloš je jedva dočekao.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Miloš važi za porodičnog  čoveka i svaki slobodan trenutak provodi sa  svojim porodicom, koristeći svaki sekund da se što bolje provedu u prirodi, šetnji, gde uživa sa svoje tri princeze- ćerkicama i suprugom Vericom.

Nama je pažnju privukao video na kome se vidi kako se Jana i Miloš veselo igraju, a snimatelj je verovatno bila Verica, gde je Jana pokazala kako je živahno i veselo dete, a Miloš uživa u njenoj spretnosti održavanja ravnoteže ..


Miloš poštuje uredbu Vlade republike Srbije i jedino kada treba da se nešto kupi, ide do prodavnice, ali, naravno, poštujući sva trenutno naložena pravila, uvek nosi masku i rukavice.

“KAO NEKO KO SE BAVI JAVNIM POSLOM, APELUJEM NA SVE DA BEZ PREKE POTREBE NE IZALAZE IZ SVOJIH DOMOVA, I DA NA TAJ NAČIN  SAČUVAMO ZDRAVLJE NAJSTARIJIH ALI I NAS SAMIH, A AKO SE BUDEMO PRIDŽAVALI DA OSTANEMO KOD KUĆE, OVO ĆE BRZO PROĆI”, rekao je Miloš za naš portal MEDIA PS.

Miloš, kao i svi jedva čeka da prodje ova pošast i da najzad krene u nove muzičke pobede, a sobzirom da je za kolege napisao velike hitove, sada ovo vreme koristi da uradi za sebe neku novu pesmu, i da nastavi svoj niz velikih hitova.

ESTRADNI KUTAK